Ur facebook

Detta skrev jag förut på facebook. Jag orkar inte omformulera en massa så jag klistrar in här istället. Det är tre separata inlägg.

”Vi var i och badade och jag tappade andan, kunde inte andas, hyperventilerade och tog mig till land fast jag knappt kunde simma och andas. Hjärtklappning. Sen satt jag i vattnet en stund på en sten tills det gav sig. Gick upp, värmde mig i solen. Sen hjälpte jag henne upp och in här hemma. Tittade mig i spegeln på ansiktet och tyckte att jag var vitaktig.Lite hjärtklappning fortfarande. Ska laga mat nu. Det blir säkert bättre sen. Väldigt väldigt obehagligt alla fall.”

Ett tag senare:

”Jag tror att jag är i lite chock på nåt vis. Yr och matt i benen, ledsen, hjärtklappningen kommer ibland. Om det hade hänt mig nåt och Gabriella är ute i vattnet själv och inte kan ta sig upp heller. Känner obehag inför att bada i morrn, men ska hålla mig i närheten av land. Behöver vila nu. Ska diska först. G måste klara sig bättre och komma i säng i kväll i vettig tid. I morrn skulle jag handla, men jag låter bli. Det finns pajer i frysen att äta.”

”Har haft det så här i alla år förut, så jag förstår inte skillnaden riktigt, vad det är som gör att det blir så här nu. Har varit jättestressad, övertrött både igår och idag. Gabriella och jag har skrattstunder, så himla roligt och ändå är det som om hjärnan skulle explodera inuti. Sommaren brukar vara en period som jag drar igång världens hypomani, men i år tycker jag att jag mår helt okej. Jag är bara så övertrött. Det blir nog bättre bara vi hittar rutiner som passar oss. Hon ska ju vara här en vecka och sen en vecka till i mitten av juli. Inte blir det bättre när dom andra kommer hem, snarare tvärtom. Allt blir nog bättre bara jag lugnar ner mig. Om det nu var stress, det vet jag ju inte säkert. Fast vad skulle det annars vara… jo det är det nog.”

Kram och gonatt. I morrn ska jag verkligen försöka få till ett ordentligt inlägg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s