Ett snällare inlägg.

Förlåt! Förra inlägget kanske inte var så snällt…

Här kommer ett snällare. Jag fick lite hjälp med handlande igår och på kvällen grillade vi. Idag har jag fått för mig att eventuellt notera varje gång Gabriella säger mitt namn och vill ha hjälp. Ibland blir jag så trött på att höra mitt namn så igår sa jag på skoj att ”Nu heter jag inte Marielle längre!” Hon tittade stort på mig och hann väl tänka en del förstår jag. Då kläckte jag ur mig ”För nu heter jag Bajskorv!” Gissa om det blev gapskratt! Rätt skönt restén av dagen att ibland när hon sa Marielle, så kunde jag säga, men jag heter ju inte Marielle och då blev gnällsituationen genast bättre eftesom hon skrattande kunde kalla mig för Bajskorv istället. Det gäller att hitta roliga alternativ här i livet ibland…

I dag är det spöregn och kanske det blir pausdag från badet. Men man vet aldrig.

Igår eftermiddag stannade en bil härute och våra före detta grannar hoppade ur. Det var verkligen roligt. De har kvar sitt hus här på landet och använder det som sommarstuga nu när dom flyttat in till stan. Jag hoppas att dom inte säljer det, men att ha två hus; ett i stan och ett på landet kanske inte blir hållbart i längden. Än så länge är jag glad i alla fall.

De skulle vara här ute på landet några dagar och vi bestämde att dom skulle komma hit i morgon. Tyvärr har jag ju inget fikabröd… Så jag eller någon måste ju in och handla igen.

För övrigt står kaninburstädning högst på listan idag.

2 tankar om “Ett snällare inlägg.

  1. K skriver:

    Bra du kan tramsa till det ibland och du och Gabriella får skratta tillsammans för att underlätta vardagen lite när det är motigt. Kul med fd grannarna !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s