Gabriella-skjuts hem till staden

Igår skjutsade jag hem Gabriella till sig. Hon sjöng när hon gick omkring och packade här hemma. Sen sjöng hon i bilen. Avlämnandet hemma hos henne gick jättebra.

Tyvärr var klockan väldigt mycket så när jag sen senare skulle handla åt Peter, Andreas och mig fanns bara en enda affär öppen och det är en som jag har väldigt svårt för. Panikattacker och allmän ångest brukar anfalla mig. Fast nu har jag klarat att handla där två gånger, så jag tänkte att det kunde gå igen. Och det gjorde det men väldigt segt. Jag tror att jag var därinne i mer än en timme. Tid och rum var som en diffus bubbla. Som att bara flyta omkring och inte ha en aning om nånting. Ingen aning om vart jag gick eller vart jag var på väg. Om jag hade fällt ut mina vingar så hade jag nog flytit upp till lamporna i taket och sen blivit ett med kosmos. Haha, nej det sistnämnda lät för positivt. Så var det ju inte…

Min mamma ringde när jag var på väg hem men det var så jobbigt att köra och prata samtidigt så jag åkte in på en parkering och det blev ett ganska långt samtal. All luft gick ur mig. Klockan var över 22 när jag kom åkande på vår lilla väg och där mötte jag Peter. Han hade tänkt gå och möta mej men jag kom ju aldrig, tyckte han. Han hade gått jättelångt innan han vände. Jag tyckte faktiskt att det var oroväckande för han hade fruktansvärt ont i sina leder och dom ska ju snart på fjällvandring. Lite obehagligt ifall det händer nåt.

Nu måste han verkligen träna upp sig. Så idag har han gått lite längre och med ryggsäck.

Han var rätt irriterad igår förresten eftersom jag kom så sent. Vi hann aldrig kolla på nån film eller så. Det ska vi göra ikväll, så det är bäst att jag avslutar.

Kram!

2 tankar om “Gabriella-skjuts hem till staden

  1. K skriver:

    Har läst. Kram !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s