Inlägg från 14 juli

Nu ska vi se om jag kan skriva in här vad jag skrev i min dagbok den 14 juli, dagen efter vår 13-juli-dag. Vi var på resa och denna kväll satt vi på rummet på Vandrarhemmet. Jag hade en fruktansvärd huvudvärk och Peter tog en promenad.

” Plötsligt är det svårt att skriva utan dator & blogg, men jag ska ändå försöka.

I lördags följde jag trots allt med ut i segelbåten. Vi skulle först träffa Farfar (min svärfar) och hans sambo och fika med dom. De pratade båt så jag höll på att storkna. Tvärr gjorde jag bort mig och sa att båten tillhörde Peter. Att jag absolut inte betalat nånting utan det var Peters pengar. Att jag inte var särskilt intresserad alls utan egentligen tyckte att vi borde lägga mer pengar på huset. Nu är det ju bara så att Peter har fått båten av Farfar. Antingen visste jag inte eller så hade jag glömt.

Jaja… !!!

I går fyllde vi 31 år tillsammans. Det är stort!

Vi hade bestämt med Andreas att han skulle ”vakta” huset & djuren och så åkte vi på vår sedvanliga minisemester.

Vi åkte ner mot Falköpingt och lite slingriga småvägar till ett ställe vi har varit på förut som heter Årås Kvarn. Jättehäftigt ställe.  Tips till alla som läser: Åk dit!

Byggnader från 1700-talet.

Idag (14/7) åkte vi till Ulricehamn. Handlade lite småplock. Peter tog på sig rollen som stopp-polis vilket jag tyckte var lite jobbigt.

Vi åt på en mindre restaurang och åkte vidare mot ett ställe som heter Torpa Slott. Jättehäftigt. Av alla slott vi varit i så var nog detta bäst bevarat och fint.

Nu (14/7) sitter jag i sängen på vandrarhemmet. Om den är från typ 1700-talet eller en kopia vet jag inte, men troligen det senare.

När jag läser bakåt i min dagbok så ser jag många gånger som varit på väg upp men sen inte dragit iväg till nån egentlig hypomani. Det ger mig lite hopp.

Snart kommer min egen vecka….”

Dagboksinlägget är inte slut här, men jag måste skynda på eftersom jag sitter i nattlinne och vi får gäster om en timma…. :-/

Skriver vidare vid annat tillfälle!

Kram!

4 tankar om “Inlägg från 14 juli

  1. K skriver:

    Grattis till era 31 år tillsammans. Hoppas ni får minst 31 år till. Kram ! 🙂

  2. MissManic skriver:

    Men hjälp, ni har ju varit i mina hemtrakter 🙂 Jag bor ju utanför Borås! När vi gifte oss så funderade vi på just Torpa, men det skulle bli för dyrt men det hade varit fint. Särskilt om vi gjorde det på sommaren.
    I december har vi varit gifta i 2 år och på lördag firar vi 4 år som par. Det gick undan minsann 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s