Dag 3

DSC01569Ballebuskaninen hade legat i sin bur i två dygn. Jag trodde att han var ledsen och uttråkad för att alla andra hade åkt och att jag inte ägnade mig åt honom. Så jag la mig på golvet som jag brukar när jag ska gosa eller leka. Men han kom inte utskuttande. Jag lyfte bort burtaket och han skuttade inte ut i alla fall. När jag puttade ut honom satte han sig i sitt kartonghus och där satt han.

Han äter inte mycket, dricker inte och bajsar pyttelite hårda svarta saker. Kisseriet är inget vidare heller förstås eftersom han inte dricker.

Jag har fått i honom lite lite, men som sagt nästan inte nån vätska.

I dag har vi varit till veterinären. Han var så duktig. Hon undersökte honom noga men hittade inga fel så troligtvis är det nån luftbubbla eller annat magont. Hon gav honom vätska under huden och så ska jag ge honom minifom. Ni vet sånt man ger småbarn vid kolik.

Men det är ju inte sä lätt det där. Jag är ju själv. Att hålla och spruta in i munnen samtidigt. Jag försökte lurendrejerimetoden dvs att hälla Minifom på morötter eftersom han åt det eller i vattnet vilket ju inte var så smart eftersom han knappt dricker.

Metod två var att vänta och hoppas.

Nu får jag övergå till metod tre nämligen försöka mig på att göra som hon sa från början och som jag redan provat men inte kunde… dvs tvångsinjicera i munnen både vad gäller Minifom, vätska och en  IMG_1033välling som jag skulle göra av pellets mosat med vatten.

Jag är så orolig och ledsen. Får inget vettigt gjort. Jag som skulle så mycket. Få vara fri och ensam, känna en ro i kropp och själ. Men så är ju livet. Precis så här.

You never know…

4 tankar om “Dag 3

  1. S skriver:

    Men vilken himla otur 😦 😦 Hoppas det vänder.

    Kram! ❤

  2. K skriver:

    Stackars liten ! Hoppas han blir bättre snart ! Kram !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s