Dag 4.

IMG_0956I morse vaknade jag av en rejäl åskknall. Sån där så man verkligen trodde att den var precis över huset. Först tänkte jag att Jaja, Peter drar ur kontakterna. Sen kom jag ju på att han inte var hemma! Så jag fick rusa runt och dra ur allt och så satte jag mig i sängen igen. Och tvärsomnade. Någon mer åska kom inte så när jag vaknade en timme senare var det bara att sätta i alla kontakter igen.

Idag har jag förstås fortsatt att engagera mig i min lilla Ballebuskanin. Han dricker fortfarande nästan ingenting, men är pigg och ”med” förövrigt. Äter och bajsar små svarta knortar.

Efter mina ordniarie förmiddagsprocedurer så gick jag ut och klippte bort ogräs och annat fult som dolde smultronen. Det är riktigt mycket smultron i år och nästan inga hallon. Jag har pysslat lite omkring där och gjort som träpinnegräns eller vad man ska kalla det, så folk inte kliver där smultronen växer. Fast hur mycket gäster har vi… Det var kul i alla fall 🙂

Sen stod jag på vägen och pratade med en granne en stund och då fick jag syn på nåt som jag helglömt! Bägge båtarna var så fyllda med vatten! Fy fasiken!

Detta var dagens stora händelse (hittills i alla fall). Att ösa den lilla båten var inget svårt även om det var skitjobbigt. Men man kan stå bredvid när man öser. Den stora båten (inte segelbåten utan Askeladden) måste man klättra i för att kunna ösa. Jag har alltid haft jättesvårt för det där. Livrädd och totalt fel vad gäller motoriken.

Men jag är så jäkla nöjd! Jag kunde! Både i och ur alldeles själv! Sen var det bara att ösa ösa ösa – inget svårt men jäkligt jobbigt! Mitt självförtroende är på topp! Jag är så himla nöjd över att kunna klättra iIMG_1043 och ur själv. Stod och resonerade med mig själv en stund först. Funderade på om jag skulle ringa nån granne eller Peters mamma och sambo. Vilken tur att jag inte gjorde det, för jag kunde ju själv 🙂

Nu ska jag kanske äta nåt fast jag vet inte vad, nu regnar det igen och snart kommer åskan.

Sen ska jag fortsätta att engagera mig i Andreas rum. Det är blandat med militärsaker/kläder, Peters båtprylar till segelbåten och så kläder som legat på golvet och därmed blivit bädd till våra katter, hårigt som fan!

Åh det finns så mycket jag skulle vilja göra…. Det känns som njutarveckan som försvann. Inte konstigt och såsom livet är ju.

Usch nu fryser jag. Blev väl kall och fuktig när jag öste båtarna tror jag.

IMG_1034  IMG_1038

6 tankar om “Dag 4.

 1. S skriver:

  Hu så läskigt det låter att ösa ur båtarna, så duktig du är som fixade det! Min balans är inte den bästa, vet inte om jag hade vågat…

  Kram!

 2. Cecilia skriver:

  När man är själv, det är då man upptäcker hur mycket man kan göra utan hjälp och det brukar alltid vara mer än man tror.
  Hoppas kaninen kryar på sig.
  Kram

 3. K skriver:

  Gött med smultron ! 🙂 Duktigt med båtarna, mycket jobb med att ösa. Och du som hade den där otäcka badincidenten med, då kan det ju vara otäckt att vistas nära vatten. Fast har för mig du badat efter det också. Bra att utsätta sig. Hoppas du inte förtar dig med städningen eller andra projekt. Att du inte glömmer bort att vila. Så du inte kommer tillbaka efter semestern till jobbet och är helt slutkörd. Fast det där känner du väl av bäst själv. Var rädd om dig i eom dig ! Kram/K

  • Polär Marielle skriver:

   Vad gäller badincidenten så är det så där också att jag har varit tvungen att utsätta mig eftersom G inte klarar att komma i vattnet själv, så jag måste vara med och i vattnet.
   🙂 Hoppas att båtarna inte blir så där fulla igen, men nu vet jag ju att jag kan 🙂
   Jag har totalpanik över allt som jag tänkt göra innan herrarna kommer hem. Gabriella och kaninen har tagit så mycket tid så mina planer har kommit helt galet fel.
   Kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s