Tid, tid…

Nu har det gått några dagar igen. Jag tycker att det är lite svårt att komma ihåg vad jag har gjort och vad som har hänt i mitt liv när det blir så här. Helt unbelieveble.

IMG_1108Jag har ju jobbat en del i alla fall. Och det har gått bra. Men så fick jag mig en liten ”kalldusch”. Assistenten som brukar hjälpa mig med in och utstämplandet i flexsystemet i datorn är på semester. Och det jävliga är att det är verksamhetschefen som tagit över det nu, och hon har ju inte koll alls på hur min arbetssituation ser ut. Så när jag skulle söka flexledigt en dag nästa vecka fick jag avslag. Av olika anledningar som jag kanske inte ska gå in på här. Nu ska jag försöka få till ett möte med henne så vi kan gå igenom alltihopa. Men men… det ska väl bli ordning på det här också.

I går var Gabriella och Peter och jag till en stadsbondgård. Vi gjorde matsäck i form av en makaroniblandning som innehöll kötbullar, korv, gurka, tomater, paprika m.m. Och så hade vi med ketchup och salladsdressing. Jag var så nöjd över att få med Peter. Först hade han tänkt att lämna av oss och sen åka till en båtaffär i närheten för att köpa nån jäkla lina, men jag blev så sur så faktiskt gjorde han som jag sa istället 😀 Haha, ibland funkar det!

Det var en riktigt trevlig eftermiddag. Gabriella var nöjd, förutom att vi inte hittade nåt dass. Konstigt. En sak som var lite rolig också var att det fanns en välvd bro i närheten som Gabriella gick över tillsammans med Peter. På andra sidan fanns en inbuktning av stora sjön och där fanns massor av fåglar. Gabriella är ju intresserad av sånt, så jag tror hon hade full fokus på det samt annat som Peter och hon pratade om. Inte så enkelt att få henne att gå så långt annars och formen på bron gjorde ju attIMG_1161 det blev extra ansträngande. Så jag känner mig lite stolt över henne faktiskt. Och ja Peter var ju också duktig förstås som fick henne med sig 🙂

I vanliga fall brukar det inte gå att avleda såna saker som hennes smärta och inte heller perceptionssvårigheter. Det är snarare att fler intryck på samma gång; till exempel om man pratar om nåt samtidigt som man kammar hennes hår, blir mycket svårare istället. Eller om hon ska läsa nåt samtidigt som man kammar hennes hår, det går inte heller.

Nu har vi väl gjort den sista stora aktiviteten med G. Nästa helg är det kalas för henne. Då fyller hon 26 år. Sen hoppas jag att det får vara lugnt ett tag. Nejvisst nej, vi ska till neurologen den 25:e augusti också. Jag hoppas så att det kommer att gå bra. Egentligen har jag inga stora förhoppningar, jag tror inte på mirakel längre. Hoppas mera på såna där saker som att det inte ska bli några utbrott, att vi ska hitta rätt och inte komma försent, att läkaren ska vara trevlig osv. Om det finge finnas nåt som hjälpte henne mot huvudvärken så vore jag glad, men det kan väl inte neurologen göra nåt åt antar jag.

Nej kära vänner…. jag är trött. Jag är väldigt trött. Inte så där sömnigt trött utan mera håglöst trött. Orkeslös i hjärnan. Jag skulle vilja gömma mig under täcket. Mest för att få slippa. Jag spirrar runt i nåt slags överenergi, ett varvtal som liksom inte finns på kartan. Samtidigt så vet jag ju att när jag sprungit runt ett tag till så kommer jag att råka trampa snett. Jag försöker liksom bromsa, och jag är inte hypoman, men det är ändå som om nån sparkar mig i arslet så jag måste springa fast jag inte IMG_1164orkar.

Jag hoppas i alla fall att sommaren fortsätter även om jag börjat jobba. Jag vill kunna bada. Det har jag inte gjort många gånger.

Du hade tid

2 tankar om “Tid, tid…

  1. K skriver:

    Låter som en mysig eftermiddag. Vad roligt med fåglarna och att er dotter klarade gå så långt. Förstår ni glädje åt framstegen. Jag hoppas med sommaren fortsätter. Varit kanonväder idag så kanske fick du dig ett dopp. Jobbigt med trötthet. Styrkekramar till dig !!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s