Tankar på G.

IMG_1422Nu är hon här. Min fina tjej. Än så länge har allt gått bra. I går kväll hade vi filmtajm med en film som hette Poltava. Jag vet inte vad den handlade om…… för jag somnade efter typ tio minuter eller nåt 🙂

Vi hade chips och nötter, men det är alltid Peter som äter mest! Och jag åt ju minst, eftersom jag somnade 🙂

Idag på morgonen upptäckte hon att hon glömt att packa ner T-shirtar så det skulle räcka. Tur att vi har ungefär samma storlek för jag hämtade av mina, la fram på golvet och sa att nu är jag försäljare på en marknad, den och den kostar 100 kr och den kostar 50 och den 75 osv.

Det är inte så jäkla svårt att få henne glad ibland. Jag har funderat länge på att personalen på boendet kanske har fått en annan roll på nåt sätt. De kommer och hjälper henne med olika saker och sen går dom igen.

Jag önskar ju att dom kunde umgås lite. Det var ju därför jag en gång i augusti skrev det där förbaskade brevet! Jag skulle önska att dom satt och pratade om annat än hennes svårigheter, t.ex. om Poltava!!! Hon kan så mycket, ibland är hon min uppslagsbok – det har personalen ingen aning om. Jag tror dom mest pratar om vardagliga problem. Och just precis Problem!

De skulle kunna spela spel, titta i hennes album…det finns så mycket! Eller hjälpa henne hem till nån annan. Eller att nån annan följer med hem till henne.

Idag skiner solen. Undrar om jag kan få med henne ut en sväng. Jag har även tänkt att hon ska få välja IMG_1429bland några saker att hjälpa mig med.
– Sortera flaskor med rätt korkar och så bestämma vilka som är överflödiga
– Sortera plastbunkar (t.ex. såna vi haft glass, räkor osv i) med lock och sen slänga såna som inte har några lock os.v
– Packa grejer efter en lista som jag ska ha till en bedömning på måndag.

Men nu är klockan lunch så det är dags att avsluta. Min depp kommer väl tillbaka när hon har åkt och tröttheten knackar på igen.

Kram på er! Jag ska leva i kombinationen skratt och utbrott nu tills i morrn kväll…

2 tankar om “Tankar på G.

  1. K skriver:

    De borde spinna vidare på hennes intressen. Gör nog mycket för självkänslan och så får personalen lära sig ny fakta för egen del också, är väl inte så tokigt.:)

  2. Polär Marielle skriver:

    ❤ Man vet inte någe vad det blir av saker och ting…
    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s