Kanske inte det smartaste jag gjort…

Hon valde det första bland de tre valen. Så idag ska jag hämta henne. Runt 17 som är den tid som hon brukar bli hämtad på fredagar då hon ska hit. Jag ska vara hos min läkare kl 16 så jag åker direkt till Gabriella sen. Det borde gå. Jag hoppas få bli sjukskriven ett tag. För hypomani. Till och med min mamma har sett och förstått den här gången.

IMG_1458Att hämta hem G idag kanske inte är det smartaste jag gjort. Det kan till och med vara riktigt dumt. Jag tror inte personalen är så glada heller. Hon har börjat med ny medicin och dom har börjat få till lite läggdagsrutiner som funkar. Men jag ska ringa dom om en stund tänkte jag. Kolla hur nya medicinen ska förvaras eftersom den inte ingår i Apodosen. Tänk om dom gjort nåt jävla kontrakt så den inte får vara nån annanstans än på boendet! Om den är  i en burk så kan hon fibbla bort hur många hon tagit och när, så då ska jag ha den i badrumsskåpet på övervåningen med nån slags krysslapp eller nåt. Det löser sig. Jag ska också kolla när hon kommer i säng nu så vi kan hålla samma tider.

Jag pratade även med hennes samtalskontakt igår så förhoppningsvis kan vi få till nån tid för anhörigstöd tillsammans med läkaren. Det var ju det jag ville från början. Jag skickade en länk till dom om tvångssyndrom och det stämmer exakt med Gabriella. Jag har även skrivit ett dokument kring alla hennes tvång/tics under åren. Det finns säkert mycket jag har glömt, men det visar i alla fall ett tydligt mönster.

Och så kommer min älskade son hem! Bara några dagar. Känns så kul! Och jag är så himla glad för hans skull som klarade körkort och även intyg för segelbåt. Oj han kanske ska ha nån slags grattis-grej. Hm får klura lite…

Öh…. jag var ju hos doktorn igår med öron och hjärta också. Har fått lite mediciner nu då, nässpray, avsvällande m.m. Och så ska jag röntga lungorna… När fan ska jag hinna det??? Troligtvis är det inte lungorna utan nån muskel därnånstans som jag har sträckt. Känns bra att röntga för säkerhets skullIMG_1473 alla fall.

Nu ska jag sätta fart. Kram på er. Ingen har väl ett jämt liv som bara tuffar på och sen kan dricka ett glas vin till god mat, åka utomlands och har barn som är duktiga i skolan och tar studenten och pluggar på universitet….. Nä. Inte jag i alla fall. Jag älskar mina barn ändå förstås, men ibland skulle jag vilja ha ett liiiiiiite lugnare liv. Och kanske speciellt i mitt eget huvud. Men när jag är funtad på detta sätt så brukar jag ha lättare att ta mig an Gabriellas autism faktiskt.

2 tankar om “Kanske inte det smartaste jag gjort…

  1. K skriver:

    Hoppas dotterns medicin fungerar bra i dagsläget. Kram !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s