Livet

Hej på er!IMG_1441

Tiden springer iväg och jag hinner inte riktigt med. Jag skulle vilja ha nån slags sammanfattning här, men jag vet inte hur jag ska få till den.

Alla fall så är G här nu. Vi har skriftliga planeringar i punktform, har ritat seriesamtal/ritprat, benat ut vad som är vad, skrivit strategier m.m. I går hade vi biltur på ”schemat”. Vi åkte hem till henne och hämtade rullstolen och sen till grannstaden och käkade hamburgare. Där kom hon på att kepsen var glömd i hennes stuga så vi var tvungna att ta samma väg tillbaka och hämta den.

Idag skulle vi på fågelskådartur, men hon är totalt dyngförkyld, så det blir scrapbooking här hemma istället.

Jag har kontaktat hennes samtalskontakt och läkare för att kolla upp nya medicinen nu innan helg. Vi får väl se om de hör av sig. Den har inte hjälpt henne ett dugg men jag vet inte hur lång tid det borde ta innan den hjälper heller. Hon började i tisdags kväll. Hon gråter mycket. Jag tycker att det är så jobbigt att se henne på detta vis.

Älskade älskade unge!

Jag? Ja det får vi väl ta i ett annat liv eller nåt…. Jag klarar mig faktiskt. Det är nu mitt hypomana tillstånd kommer till sin fördel. Jag kommer kanske att slita ut mig, men det får vi ta då. Det absolut viktigaste i mitt liv är mina barn.

Den andra skrutten kommer inte hem till helgen som han först sa…. Han har nämligen köpt bil 🙂 så han ska väl ägna sig åt den istället.

IMG_1494Kram på er!

2 tankar om “Livet

  1. S skriver:

    Kan bara säga kram ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s