Ångest

Ångest. En dag med panikångestattacker hela tiden. Avlöser varandra. Det är fruktansvärt jobbigt. Och tankar som hoppar runt. Det finns liksom ingen ordning på dom. Hypomani blandat med ångest… är det på gång att få blandsymtom? För några år sen – en jul – hade jag en blandepisod. Det var nog det absolut värsta jag har varit med om.

I fredags ringde min chef. Så omtänksamt samtal. Min gamla chef har ju slutat och nu innan vi får en ny så har vi verksamhetschefen. Första träffen jag hade med henne kändes inte så bra alls, men efter det fortsätter jag bara att bli positivt överraskad. Och i fredags var hon fantastisk! Lyssnade på mitt hypomana babbel om hur jag mådde. Frågade hur det var osv.

Mitt i allt mitt dåliga mående så har jag ”plikter” som måste göras hur dålig jag än är. Ja det är konstigt att jag orkar. På tisdag ska jag träffa Gabriellas läkare och på onsdag ska vi åka till ett litet zoo eller vad det heter.

Usch jag hamnade i en dum diskussion på fejjan samtidigt som jag skrev här. Det blev verkligen jättedumt. Så nu avslutar jag hela datastunden.

Kram på er!

 

2 tankar om “Ångest

 1. S skriver:

  Det låter hemskt jobbigt 😦

  Skönt att verksamhetschefen var okej ändå.

  Särskilt när man inte mår så bra och är lite uppskruvad är det så lätt att hamna i dumma diskussioner på nätet som inte leder någonstans… brukar bli så för mig. Helst ska man hålla sig borta från datorn tror jag… (lättare sagt än gjort)

  Kram ❤

  • Polär Marielle skriver:

   Jo du har rätt att man borde hålla sig borta från datorn när man är hypoman. Värst är facebook eller chattande typ på forum osv. Jag skruvas upp av ”pingpong-effekten” och kan bli osams med folk men även motsatsen……….. :-/ Sistnämnda har i och för sig bara hänt en gång, men ändå.
   Nu har jag tänkt att jag ska hålla mig borta från fejjan så länge jag är sjukskriven. Tror inte att jag klarar det men ska försöka i alla fall.
   Kram på dej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s