Marielle drabbar världen!

Jag orkade inte skriva nåt igår även om jag kanske borde ha gjort det. För idag är jag så trött så jag inte vet vad jag ska skriva alls knappt.

Jag har varit så uppvarvad, så enormt. Vet inte när jag hade det så här sist! Det har varit roligt, babbligt och en del besvärligt faktiskt. Det är inte bara plus att vara hypoman. Det kan vara riktigt riktigt jobbigt till och med.

Och så kan ju jag vara riktigt riktigt jobbig också….

Igår var jag på psykiatrin och träffade Gabriellas läkare samt samtalskontakten. Jag pladdrade på i ca en och en halv timme. Kanske mer. Stackars människor! De ville liksom komma till punkt flera gånger men jag gick på och babblade nog en jäkla massa oväsentligheter faktiskt. Dom hängde inte med alls ibland. Till slut satt läkaren bakåtlutad i stolen och log… så där som att ”Ska hon inte ge sig snart” och ja ett leende som betydde ”Vad har vi drabbats av?”… Samtalskontakten tittade ner i golvet och höll huvudet i händerna.

Jag kan förstå faktiskt. För det var rätt så utsvävande med mina teorier. Jag vet inte ens om jag fattade själv vad jag pratade om.

Senare under kvällen hemma så hade jag stora planer om att skriva en uppsats om mina teorier om fantasins utveckling hos personer med autism. Låter bra eller hur?

😀

Kan ni fatta… detta möte har jag seriöst väntat på sen i somras och jag har varit så arg över att det dröjt… och  så gör jag så här!!! Svamlar bort en och en halv timme i ren hypomani! Äh en del kom vi ju faktiskt fram till ändå.

Sen skulle jag berätta om det för Gabriella och därefter personal på boendet. Den rätta var inte där först så då hade jag ett långt hypomant samtal med en annan personal och därefter Peter och sen min mamma…. Till slut var jag så uppvarvad så jag nästan var ”full” och då menar jag nog inte salongsberusad utan riktigt full!!!

Sen kunde jag verkligen inte sova. Huvudet eller rättare sagt tankarna gick på totalt högvarv. Det blev en natt med korsord och musik i örat. Så småningom somnade jag. Inpå småtimmarna. Vaknade klockan 5 och insåg att man inte kunde gå upp. Vid kvart över sju gick det bra i alla fall…

Nu hoppas jag på en bättre natt. Är redan jättetrött så det borde gå bra.

Kram!

6 tankar om “Marielle drabbar världen!

 1. S skriver:

  Det låter riktigt utmattande så jag hoppas du fick sova…

  Kram ❤

  • Polär Marielle skriver:

   Har haft vakna nätter även efter det, men i natt blev det bättre. Skönt. Jag trodde hela hypomanin var borta när jag vaknade, men vid frukostbordet satte det igång igen.
   Peter är hemma från jobbet idag pga migrän och förkylning. Hoppas att jag inte babblar så han storknar…
   Kram! ❤

 2. K skriver:

  Hoppas du får ett mer jämt mående snart igen. Kram och sköt om dig !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s