Opp o ner, ner och opp!

IMG_1567Senaste dagarna har känts som om det skulle vända både för mig och för Gabriella. Hon har varit ”starkare” på rösten, skrattat och lite piggare. Jag har anat ett litet förbättringstillstånd hos mig också med karusellen i mitt huvud. Men det är verkligen olika från stund till stund. Igår morse när jag vaknade så kände jag mig rätt okej, men senare satte det igång igen och  då har jag lust att köra huvudet i en skåpdörr här i köket. Det kan låta som nåt man bara säger, men det är inte så. Det är så fruktansvärt jobbigt i huvudet. Jag vet verkligen inte vart jag ska ta vägen när det blir så där!

Och sen kom det ett så där jobbigt telefonsamtal från G igen igår kväll. Svår panikångest och jag fick sitta och lugna henne. Egentligen satt vi och tittade på en film, Peter och jag, och jag tyckte den var jättebra. Han ville ju titta, och mitt långa tröstande telefonsamtal innebar att han inte satte på paus för min skull heller. När hon och jag var färdigpratade så hade det gått jättelång tid på filmen. Det spelar väl inte roll förstås, men ändå.

Hon hade problem också för en speciell tid på kvällen ska hon ha telefonkontakt med personalen, men dom svarade inte när hon ringde. Hon ringde massor av gånger och då blir hon ju orolig om det har hänt dom nåt. Efter att ha pratat färdigt med mig så gick hon och tryckte på larmknappen och då kom det en personal. Troligen funkade inte telefonen för han hade inte hört att det inte ringt.

Det gör mig förstås lite arg. Om dom har bestämt att de ska höras av per tel en speciell tid så är det väl personalens ansvar att ha koll på så telefonen funkar. Annars kan man ju undra hur viktig hon är egentligen?IMG_1575

Från det ena till det tredje så tog vi oss en rekreationsresa till ett minizoo i grannstaden. Vi hade med oss min mamma och det gick jättebra hela tiden. På slutet blev Gabriella lite trött och då började hennes tics eller vad man ska kalla det. Inte konstigt alls.

I förrgår var sotaren här och jag utsatte honom för mitt hejdlösa hypomanbabbel…

Ja mitt i allt så kan jag skratta lite åt mig själv också. Stackars människor som råkar ut för mig…

IMG_1587Men neäj… det är egentligen inte roligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s