Jag vill inte vara Bipolär…

IMG_1564

Det finns så mycket att skriva om. Men just nu fixar jag lite med föreningen som jag sitter i styrelsen för. Vi ska ha cafékväll i morrn och jag försöker att sprida info om att det är. Jag har varit klantig när det gäller detta. Gabriella och jag själv har upptagit hela mig senaste månaden.

Och jag brakade in i en hypomani. Efter att ha levt i fullständig katastrof när det gällde Gabriella så satt jag plötsligt vid köksbordet och kände mig lycklig. Visst är det konstigt?? Jag fattar ingenting nu i efterhand… hur gick det till? Surret i hjärnan – pingpongtankarna – är inte helt okej än. Men dessutom blev det ett fall av det. Det är ju inte konstigt alls. Inte ett dugg.

I dag är sista dagen på min sjukskrivning. I morrn tänker jag börja jobba. Men jag är fruktansvärt trött. Och ledsen. Hela min kropp är som en stor klump som knappt går att dra upp från golvet.

Men jag ska jobba jag ska jobba jag ska jobba jag ska jobba…

Så är det bara…

För övrigt borde jag skriva om att bilen är sönder och om allt ska lagas så kostar det 28 000. Fattar ni? Nej… Så jag gick till Mio Möbler och kollade ut en serie möbler jag vill köpa och sen åkte jag till Konsum och manihandlade godis, fikabröd, drycker… och så grönsaker till Ballebuskaninen och ja det var ju fruktansvärt onödigt. Med fikat i alla fall. Vem ska äta upp allt det där? När jag stod i kassakön och väntade, så började paniken förstås. Bultande hjärta och huvud som blixtrade. Men jag kom igenom. Och här sitter jag nu med allt. Bara att börja maniäta…

Och putsa fönster. Jag tror att Peter tycker att jag är lat. Å andra sidan hjälpte jag honom med båten i lördags och så är det jag som ordnar allt kring Gabriella. Allt. Och när jag säger nåt så säger han att det ju är jag som är proffs på sånt där. Ja tack för komplimangen… eller inte.

Igår var jag hos min gamla kurator igen. I hopp om att allt skulle kännas bättre. Men nej. Jag fick en ny tid, som jag sen ringde och avbokade.

Kära vänner jag är så trött. Och ledsen. Det finns dom som lever ett annat liv. Dom  har gått miste om mina erfarenheter. Men jag vill inte vara Bipolär.

IMG_1559

 

 

2 tankar om “Jag vill inte vara Bipolär…

  1. isabella skriver:

    Vad jobbigt det måste vara för dig. Det är inte så konstigt att du mår dåligt med allt som händer med din dotter. Att ha bipolär sjukdom är jobbigt, man måste medicinera för att hålla sig frisk, ha koll på ens triggers så att man inte hamnar i en mani/depression för att nämna några saker. Sköt om dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s