Dear friends!

IMG_1632😀

Jag har så mycket i mitt huvud. Men jag hinner inte med. Det gör mig så förbannad. Vad prioriterar jag egentlgigen? Sitta och scrolla upp och ner på facebook? Klicka en massa ”gilla” här och där, affirmationer, roliga kattvideos, nån som skrivit nåt vitsigt? Jag fattar inte varför… Det är ett tidsfördriv som faktiskt är helt onödigt och bara tar en massa tid.

Nej jag borde blogga mer. Jag tycker bättre om det ju. Det känns mera ärligt. Inte nåt tjo och tjim och bilder på sånt som mitt liv inte innehåller. Men jag tycker också om att läsa bloggar. Det vill jag göra mer och gör också i nuläget förresten, men det gnager i mig att jag inte kan kommentera i flera av dom. Det är nåt med cookies i datorn som jag inte lyckas lista ut hur man gör med… Väldigt irriterande!

I går hade vi besök från Peters systerdotter och hennes nya pojkvän, samt Peters mamma, hennes sambo-särbo och hunden. Gabriella är här också. Hon älskar verkligen sin kusin och har inte träffat henne på över ett år så det såg hon fram emot. Tyvärr mår hon ju inte bra alls och hade nog laddat upp och var så nervös så allt blev jättejobbigt för henne. Hon hamnade i sin egen värld mycket och hade mycket tics. Flera gånger var hon tvungen att gå från bordet och gå in på rummet en stund. Alla såg hur dåligt hon mådde, och kanske det faktiskt var bra, även om jag led så med henne. Och tyckte att det var jobbigt för min egen del också.

Vi åt god mat som Peters mamma (allmänt känd som ”farmor”) hade lagat. Under tiden som hon och jag plockade med maten innan så gick dom andra en sväng så pojkvännen fick se omgivningarna. Sen tog de en promenad till efter maten så jag fick plocka undan och börja med disken. Jag hade tänkt att göra chokladpudding, men farmor hade med sig en halv tårta som blivit över sen tidigare istället.IMG_1635 Kusinen är laktosintolerant så hon hade inte kunnat äta chokladpudding ändå. Tårtan var gjord av laktosgrädde.

Jag känner mig rätt okej faktiskt och hoppas innerligt att det håller i sig.

Många kramar!

4 tankar om “Dear friends!

 1. TantGlad skriver:

  Gillar att läsa det du skriver. Du har en stor poäng i det där du skriver om i början av ditt inlägg.

  Vilken tid man slänger bort ibland. På fb t.ex.

  Ha det gott.!

 2. S skriver:

  Facebook tycker jag är sådär, det enda som egentligen är kul är att se bilder på släktens småttingar. Läsa bloggar där folk faktiskt berättar om sina tankar och upplevelser är roligare.

  Hoppas du får fortsätta må någorlunda okej!
  Kram ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s