Ett inlägg på väg från bordet

Andreas har varit här sen i onsdags och idag är det lördag. Herregud vad det gick fort. I morrn åker han hem till sig. Visst låter det fortfarande konstigt…. hem till sig… ?

Peter och jag har jobbat. I torsdags samåkte vi så Andreas kunde ha ena bilen och åka runt till kompisar. Det är ju ingen höjdare att samåka men det gick bra. Och jag har bestämt att vi kanske måste göra det mer framöver. För ekonomins skull. Min bil har en del stora fel som behöver fixas och jag vet inte hur det ska gå till rent ekonomiskt. Så frågan är också om det är nån idé eller om man ska sälja och skaffa en annan bil. Men vem vill ha  min Redbull? Den kanske hamnar på skroten…

Nytt lån… fler räkningar… Livet är inte så enkelt.

Vi har alla fall tak över huvudet…. och här skulle jag vilja skriva en massa mer som jag helt enkelt låter bli. Min blogg är inte politisk för fem öre. Inte alls faktiskt.

Oj mitt i skrivande stund kom min man och ska ockupera matbordet och äta lunch! Jag gick upp så sent så för mig är det verkligen inte dags för lunch.

Idag ska vi ta med Andreas och träffa Gabriella. En liten tur med rullstolen i hamnen och titta på de båtar som finns kvar längs bryggan, och sen äta pizza på restaurang.

Igår morse var jag hos min läkare. Hur det gick får vi ta i ett annat inlägg. Nu känner jag mig ivägen här vid köksbordet…

Kramis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s