Varför?

Ibland funderar jag över varför jag bloggar. Svaret är ganska enkelt. Det finns i titeln till bloggen. Jag bloggar för att skriva om mitt liv. Som ett slags dagbok. Och för att det kan ge dig nånting att läsa. Ja varför läser du?

Jag skriver ett nytt inlägg vid ett senare tillfälle, för nu ringde telefonen och ”tiden” tog slut.

Men en liten undersökning:

Varför läser du min blogg?

10 tankar om “Varför?

 1. Eva Sk skriver:

  Varför jag läser din blogg ? Du skriver bra ,.Om saker man känner igen . Du har en härlig humor. Kort sagt DU ÄR BÄST Massor med kramar tiill dig från mig ! !

 2. Tanja skriver:

  Du skriver väldigt engagerande och jag lär mig mycket om psykisk ohälsa genom att läsa här. Du verkar vara en fin människa och jag tycker att det är intressant att ”följa” dig! Därför läser jag din blogg.

 3. Ann Pettersson skriver:

  Du skriver för det första mycket bra, bra flyt i språket. Jag är intresserad av personer med psykisk ohälsa och anhöriga till personer med psykisk ohälsa. Du uppfyller båda kategorierna och jag tycker det är intressant och informativt att läsa det du delar med dig av. Tack för att du delar med dig och talar om detta! Du gör en viktig insatts för att öka öppenheten om psykisk ohälsa!<3

 4. S skriver:

  Du skriver bra, formulerar dig fint, men för mig räcker inte det utan framför allt finns det så mycket själ och hjärta i varje mening. Det där som lyfter en text från att handla om en ”perfekt” människa till att handla om någon av kött och blod, som finns i den verkliga världen och går att relatera till. Jag sitter här långt borta framför en skärm och vill att det ska gå bra för dig och din familj.

  Kram ❤

  • Polär Marielle skriver:

   ❤ Kramar och tack!
   Tänker också på vad du skriver om "perfekta människor", det finns så många bloggar och det finns så många som skriver på facebook om hur duktiga de är och hur fint de har det. Det är klart att jag också har det fint till viss del, men fasaden som inte stämmer med verkligheten är inte nåt jag vill visa upp här.
   För det du skriver gör mig så glad, jag vill vara en människa av kött och blod och det är den äkta sidan som jag vill att folk ska se.
   Många kramar och många tack! ❤

 5. M:et skriver:

  Gillar ditt sätt att skriva och uttrycka dig. Allt är inte bara frid & fröjd! Har en son med en slags funktionsnedsättning, så i ibland kan man känna igen sig om det du skriver. Jag kommenterar nästan aldrig! Jag läser inte varje dag här. Men när jag kikar in, så läser jag mig ikapp.😊 Kram💞

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s