Att ligga inom normen och att göra som min mamma

Vädret är vackert. Det råder ett lugn över naturen. Träd, sjö, åkrar badar i ett guldljus från solen. Jag har faktiskt ingen lust att åka och jobba. Men jag ska duscha nu och sen åka iväg några timmar. Handleda en personalgrupp och så åka och handla till Gabriella. Mamma brukar göra det på tisdagar, men hon är jättesjuk i influensa. Gamla mamma som fyller 80 år på lördag och vi ska ha kalas hos en av mina systrar. Nu är hon sjuk och jag hoppas att hon mår bättre tills dess. Vad gör vi annars? Jag har försökt få Andreas att komma hem till kalaset, men jag vet inte om det är bra eller dåligt. Tänk om allt blir framskjutet – då har han kommit i onödan.

IMG_0043

Tisdagar ser ut på ett speciellt sätt för mamma och Gabriella. De gör ”hänga gubbe” och så handlar mamma och hjälper henne med tvätten. Jag måste ju inte göra lika, men det är inte så svårt heller.

Igår hade jag med mig rulltårta, grädde och lite annat pyssel till jobbet i storstaden. Ett litet sätt för mig att säga tack till det team jag tillhört men nu avslutat. Alla var jättenöjda. Det var kul. Jag tycker att det är roligt att hitta på lite uppfinningsrika saker, och det brukar uppskattas. Jag skulle önska att man kunde göra nåt liknande till mammas kalas, men när det gäller min släkt på mammas sida så ligger jag inte så högt i status. Och man ska inte utmärka sig. Man ska vara inom normen på nåt sätt. Jag har ställt lite frågor om ifall vi/jag ska göra nåt roligt lite busigt eller nåt fint och kul collage på nåt sätt, men jag får inga svar så jag skiter i det. Jag ska hitta på nåt fint istället. Fast jag vet fortfarande inte vad.

IMG_0051

Näpp, nu måste jag rusa! Kram på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s