Trött!

På ett fåtal minuter ska jag försöka redogöra för både känslor och vad som hänt senaste dagarna. Det går ju inte. Så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.

Farmor är ”barnvakt” hemma hos Gabriella. Jag har åkt till vårat hus och ska dammsuga. Peter jobbar. Det känns som att komma in i en egen sfär som jag inte vill gå ut ur. Jag vill stanna här. Få vara med mig själv enbart. Dammsugningen känns omöjlig. Det är därför jag är här; för att dammsuga…. Och nu känns det som om det är det allra sista jag vill. Och som om det är helt omöjligt.

Varför säger inte nån att Jamen ta det lugnt, städa i din takt, duscha och gosa med djuren. På nåt konstigt sätt undrar jag…. hur blev jag en sak? Ett redskap?

Och varför tänker inte nån på min sjukdom? Äh för den finns ju inte, det är bara påhitt.

Jag är så trött. Fattar ni? Någon sa en gång: ”Du måste ta emot hjälp”. Jag förstår fortfarande inte den meningen. Vilken jävla hjälp? Vem står och serverar hjälp till mig? Nej ingen. Och jag är väl inte värd det.

Jo farmor är hos G idag. Jättegoa farmor. Hon erbjuder ju faktiskt. Så jag är inte rättvis i det jag skriver. Hon är nog den som erbjudit sig.

Men ändå är ju ansvaret mitt. Och tiden. Jag måste skynda. Skynda skynda.

Kram på er alla!

2 tankar om “Trött!

  1. marîd skriver:

    Kram till dig med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s