Uppdatering

Hej, jag har börjat jobba. I måndags var första dagen. Så jag jobbade i tisdags också och igår ledig, idag heldag dvs 8-16.45. Jag är väldigt väldigt trött. I går var vi på läkarbesök med fröken G, därefter lunchade vi med svärfar och hans sambo. På kvällen var jag på årsmöte med föreningen B. Så nej….. gårdagen var ju inte vila precis. Läkarbesöket blev psykiskt väldigt jobbigt för mig. När jag kom hem så mejlade jag läkaren och ville prata enskilt utan min dotter, så idag ringde han upp mig. Det blev ett jobbigt samtal men jag fick nog ändå ut vad jag tänkt mig.

Allt kring Gabriella kretsar ännu mer i huvudet på mig nu. Jag tycker att det är skönt att jobba och ändå inte. Jag har haft ett samtal med min chef och han säger att jag ska ta det lugnt och inte ta på mig för mycket. Hm….jahaja… Fast på nåt sätt kanske det ändå är möjligt just för att jag är så fruktansvärt trött.

I morron kommer Gabriella hit igen. På lördag fyller jag år. Peters mamma och sambo kommer. Hon ska bjuda på mat och hembakade semlor.

Jag har ju inte haft ork med uppdateringar här, men jag hoppas ni har förståelse för det. Jag har skrivit lite dagboksanteckningar för tiden 9:e december – 9:e februari som jag tänkte sätta in här. När jag nu tänker tillbaka på julafton så känns allt otroligt hemskt. Hon blev bättre i mitten av januari men är nu sämre igen. Det här gör ont i mig. Så fruktansvärt. Hur kan det hända, varför. Och det måste finnas ett slut. Om inte allt så åtminstone att hon får må bättre. Detta är en mardröm.

IMG_0068

 

2 tankar om “Uppdatering

  1. S skriver:

    Det känns nästan lite fel att önska dig grattis på födelsedagen när allt är så uppochner just nu, men om jag säger så här: jag önskar dig och er ett bättre kommande år…

    Kram ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s