Lägga mig på golvet och skrika

IMG_0064Jag har varit så speedad. Nu lever jag på sobril. Måste ner!

Gabriellas god man och jag har ingen kontakt. I morrn är det stora mötet som G alltså inte är välkommen till egentligen. Jag har rört om i grytan rejält. Jag och Peter kommer dit. Det känns bra att han följer med. Jag har fått lite goda råd av en arbetskamrat. God Man kommer inte att vara med. Helt rätt. Hos mig har hon satt sin sista potatis…

Vad hände? Gabriella har mått så dåligt. Jag tror fortfarande på mina egna teorier. Nu skulle de alltså prata bemötande  utifrån helt andra teorier… Dom säger att hon är den svåraste i kommunen. Hm… jahaja. Och kanske ska jag se det som en merit egentligen, för jag har alltså klarat av denna svåra människa i 26 år. Och det är konstigt, men jag ser henne inte som svår. Hon har lärt mig allt jag kan om autism. Nä okej lite olika utbildninga, kurser och föreläsningar men jag har kunnat applicerat det på nånting verkligt, på min egen dotter… ❤

Men min älskade dotter blev sjuk och än är det inte över även om hon liksom känns tydligare på nåt sätt. Jag har så många tankar på hur man kan göra i bemötande och tydliggörande osv. Är det värt nåt? Snälla söta gud, dom kan väl lyssna lite på mig i morrn. Please!

Nånstans gick det snett med kommunens tillit till mig. Dom vill göra på sitt sätt, göra sina IMG_0070egna misstag. Jag tänker inte tillåta det faktiskt. Dom ska inte experimentera med min dotter. Jag ska kämpa in i det sista.

Men jag är trött i hjärnan och manisk. Man kanske inte kan veta sånt själv eller… Spela roll, även där har jag erfarenhet. Så många år som jag burit mig åt på samma sätt som nu. Plöjt som om jag är besatt.

Just nu vill jag lägga mig på golvet och skrika ”Hjälp mig!” Vem lyssnar? Vem sträcker ut handen och drar upp mig?

Inte en jävel. Inte en jävel.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s