Livet är skört

Hej på er!

Jag sover på soffan igen. Hos Gabriella. Och allt blir bara värre och värre. Hon blir sämre och sämre. I morse kom hennes samtalskontakt och en läkare hit. De ville göra en bedömning. Ja han ringde ju först, men jag fick panik. Gabriella sov och jag ville låta henne göra det. De pratade mediciner och allt möjligt och till slut kände jag faktiskt att tårarna var på väg. Jag hejdade det och började duka av vårt frukostbord istället.

Men allt är totalt tok. Hon går ner på alla fyra och ska be och då klär hon av sig alla sina kläder… Låter helknäppt och det är det ju…. Hon säger att det är hennes andar som säger att hon ska göra så.

Nu har jag skrivit en slags social berättelse om att hon får be efter maten inne i sovrummet och bara med kläderna på. Vi ställer larmet på fem minuter och då ska hon sluta. Konstigt nog funkar det. Fast hon försöker verkligen nästan hela tiden att få göra det. Det är så jävla kämpigt att förhindra det övrig tid. Men om jag låter henne hålls så kan hon hålla på hur länge som helst.

Sovandet är också ett stort problem. Vi kan hålla på med olika procedurer hur länge som helst. Det kan ta långt in på natten innan hon väl ligger i sängen och sover. Idag har hon faktiskt somnat. Runt 23! Rekord!

Men i morrn ska vi till Karlstad och röntga hjärnan. Farmor möter upp i Karlstad på sjukhuset och hjälper till. Men jag vet ändå inte hur detta ska gå. Gabrella är ju så dålig. Nej jag fattar inte.

Nu ska jag också gå och sova. Lika bra att passa på.

Gonatt därute i cyberspace! Krama varandra, var rädda om varandra, sitt på en strand och titta ut mot havet. Gå ut en klar vinternatt och titta upp mot stjärnorna. Och tänk att livet är skört. Ta vara på varje minut!

Kram!

4 tankar om “Livet är skört

  1. Eva Sk skriver:

    En stor varm kram till Dig !

  2. Ann-Britt skriver:

    Tänker på dig!
    Läser men kommenterar inte så ofta nu. Min man är väldigt sjuk och ligger på sjukhuset! De har berättat att han inte kommer att klara sig. Tiden nu är ständigt oro och sorgsenhet. Bor nästan på sjukhuset!
    Kram Ann-Britt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s