Packar!

Vi packar och packar! Boendepersonalen hjälper till, Själv skulle jag nog vilja bryta ihop. Just nu är det tungt. Men det är inget annat att göra än att fortsätta. Jag har varit på möte med nya personalen. Det kändes bra. Även verksamhetschefen som jag har haft så svårt för, var med och hon kändes också okej. Idag är det rensat här hos G och väldigt väldigt stökigt. Men jag måste ändå säga att hon är duktig som finns här mitt i allt. I morgon ska vi vara i nya lägenheten hon och jag, och plocka upp. Hyllorna är på plats så vi kan börja med att installera alla böcker. Alla böcker som hon inte klarar av att läsa längre…

På fredag ska hon vara hos mormor medan sista flyttlasset inklusive sängen, ska gå iväg.

Andreas har kommit hem också. Det är tråkigt att jag inte hunnit umgås mer med honom. Idag har han varit här i staden i alla fall. Han har träffat farfar och dom har ätit tillsammans på Coop-restaurangen. Sen har han varit hos mormor och sist även hos Julle.

Nu är jag så fruktansvärt trött så nu gäller det att sova några timmar innan nästa personalstyrka ringer och väcker oss. Jag har lite svårt för det där att sätta igång så tidigt på morgonen. Men nu har jag satt telefonen på ringning så jag kan få gå upp och duscha i alla fall.

Kram på er därute!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s