Rapport från gnällkärringen

Dotter med tics, tvång och är psykotisk(?). Kul att vara ensam med all packning! Personalen har burit och kört kartonger, men annars har jag varit själv. Frampå kvällskvisten kom dock min man samt min svärmor och sonen, så lite hjälp fick jag ju. Nu är det mesta packat. I morgon ska faktiskt Gabriella vara hos min mamma. Det är väl så mycket hon har hjälpt till. Det är okej egentligen men när min ena syster tyckte att jag skulle ge mamma en eloge för att hon ställer upp till 100 % så kände jag mig ganska nertryckt. Så jävla mycket som jag har gjort! Och som jag har haft det i flera månader och bott tillsammans med G. Jag har fan gjort allt man kan!

Och det är faktiskt så att jag inte vet säkert om det kommer att funka i morrn när G är hos mor, och då får jag åka och hämta henne. Hon är mitt ansvar, bara mitt och heeeeeeeela tiden. Jag är så trött och så ledsen och varje gång ett tics kommer från henne så känner jag att jag skulle vilja klippa till människan. Helt felaktigt, det vet jag och naturligtvis så gör jag det inte, men ändå.

Just nu håller hon på med en massa ljud på toaletten och jag vet att jag måste bryta det, hon måste i säng. Hur i helvete ska detta gå!!!???

Och så skulle det ljudisoleras, men det som är gjort är plattor i taket och det hjälper ju inte om det hörs genom dörren att andra låter i gemensamhetsutrymmet.

Nu ska gnällkärringen få Gabriella i säng. Gonatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s