Släppa taget i helvetet

Nu är vi på plats. Gårdagen blev ingen bra dag. Peter, farmor och jag hjälptes åt i nya lägenheten för att få någotsånär i ordning. Skönt att faktiskt äntligen få hjälp. Lampor t.ex, är ju inte direkt sånt jag gillar att sätta upp. Men under tiden så var det en kvinna med utvecklingsstörning som lät heeeeela tiden, eller inte bara lät utan skrek!!! heeeeela tiden.

Och nu börjar hon igen… Klockan är 8.45 och G sover. Vi var uppe sent i natt. Ljudet låter som om det skulle vara i samma rum.

Vi har inte ljudisolerat dörren för jag ville ha kontakt med isoleringsfirman, men fick inte tag på chefen för telefonnummer. När jag väl fick tag på henne så fick jag beskedet att all kontakt med firman skulle gå via henne och jag fick minsann inte nummer och namn!

Jag sa att jag inte tror G kan bo här, och då fick jag minsann höra att jag skulle sova här hos henne en natt och sen var jag tvungen att släppa taget. Då exploderade jag och rentutsagt skällde ut chefen och sen slängde på i örat på henne.

Innan dess hade jag faktiskt försökt prata sansat och trevligt, men när hon i alla fall lät otrevlig så frågade jag varför och hon svarade att hon bara var tydlig. Jag minns inte vad jag svarade.

Jag kanske har lite svårt för det där när människor säger att de ska vara tydliga när jag egentligen mest tycker att det låter som otrevlighet.

Så nu har jag väl bränt alla broar där igen då…

På nåt sätt så känner jag att jag står för mina åsikter, men tycker att det är synd att jag inte kan ”förhandla” så bra utan att explodera med fula ord (inga könsord förstås, men lite svordomar osv)

Å andra sidan tycker jag faktiskt inte att man måste vara så pass tydlig och rak när man är chef så man verkar otrevlig. Det har varit vår första natt här och jag ville ju bara prata med firman för att diskutera hur man kunde göra med dörren istället. Plattorna som är satta i taket gör ju ingen nytta, dom borde sitta i gemensamhetsutrymmet istället. Dessutom sitter de för hålen i vardagsrummet för att sätta upp lampa. Men det får jag väl förstås inte heller klaga på?

Vad är hon för en människa egentligen???

Nej du! Jag är en bra mamma, ingen ska tala om för mig att jag ska släppa taget om mitt barn. 2016!!! Ruggigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s