Bilar och boendet, piller och rättigheter

Jag orkar knappt ge en lång beskrivning av nuläget. Nya stället är väl inte så bra alla fall. Det finns flera delar i det. Dels ljudet som jag beskrivit tidigare, men sen är det även så att jag tycker att de ägnar för lite tid med henne. Hon är nästan mer isolerad nu än på förra stället. Idag fick jag även reda på att de enbart har en vanlig liten bil och ingen buss som på förra stället. På måndag ska G till tandläkaren och det blev ett stort problem för personalen eftersom de inte kan få med Gabriellas rullstol. Jag fattar ingenting!!!

Så jag frågade om hur de ska göra om de ska på utflykter osv. Det verkade som om de inte hade tänkt på. Men svaret blev att då måste man beställa färdtjänst. Och Gabriella som hatar färdtjänst… Fan!

Idag har jag varit med G till psykiatrin. Varken hon eller jag vet egentligen inte vad det gav. Hon ville trappa ut Seroqelen men det fick hon inte. Jag undrar lite när det gäller henne; hon har ju apodos vilket också innebär att det är personalen som ger henne medicin och då måste de ju följa direktiv liksom. Men om jag skulle sluta med nån medicin så kan jag ju göra det själv liksom, när som helst egentligen. Men hon kan ju inte det? Eller? Har man nån bestämmelserätt när det gäller sina mediciner? Eller är man tvingad att följa läkarens ordination?

Nu ska jag ägna mig åt min skuttande älskling. Vi har inte träffats så mycket på senaste tiden, och det var så häftigt när jag kom hem första dagen efter en lång period hos G, för min Ballebuskanin kom skuttande mot mig och skulle hälsa och gosa precis som en hund. Love him so much!

IMG_0020

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s