Gabriella

IMG_0064”Jag vill tillbaka till den Gabriella som kunde ligga på sängen och vila, som kunde läsa böcker, lyssna på musik, prata in i pratbandspelaren, se på film. Den Gabriella som kunde stå och diska och fixa min egen mat. Jag kunde pyssla, skapa, måla…”

Älskade unge! För ett år sen hade vi ett genomförandemöte på förra gruppboendet. Vi pratade om att hon dammade för mycket, för intensivt. Och att hon kanske skulle dra ner på alla serier hon följde på TVn.

Man kunde komma hem till henne och höra skratt ljuda ut ur fönstret. Charlie Sheen var favoriten. Med sina shorts och vita strumpor.

Vad hände? Vart tog hon vägen?

Vi skulle ha möte idag på nya gruppboendet. Det är inte så nytt längre. Hon har nog bott där i en månad.

Halva tiden gick åt till att hon fick utbrott på toaletten. Skrek och grät och kastade saker. Ja jag fick mig väl också en smäll, men det var inte så farligt.IMG_0080

Jag vet inte vad som är viktigt i sammanhanget. Vi kom väl inte fram till så mycket egentligen. Jag skriver mer om det nån annan dag tror jag. Tårarna rinner. Det gäller att inte släppa igenom allt. Hålla det på en replängds avstånd som Ronja säger i sagan.

Jag stänger av och går ner i tvättstugan istället.

2 tankar om “Gabriella

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s