Magen går i tusen bitar

013Jag funderar ganska skarpt på det nu. Att ringa till psykakuten i storstaden, åka dit och säga precis som det är, inte spela nån jävla teater.

På jobbet funkar saker ibland. Jag och en jobbarkompis hade handledning/utbildning om autism härom dagen. Alla mina problem var som bortblåsta och jag vet att jag gjorde ett jävligt bra jobb.

Ändå…. Kommer allt ifatt på nåt sätt. Mina arbetskamrater vet hur jag har det. Vi har pratat mycket och dom är så förstående. Jag har berättat om mina tankar att få bli inlagd.

På nåt sätt är det även nåtslags ”statement”.

Se mig och se att jag inte orkar allt själv längre.

Samtidigt måste jag kanske orka. Eller?

Igår kväll hade vi Bipolärträff på Vuxenskolan i staden. Gabriella var inte med. Hon hade träff med mormor och det kändes viktigare. Det känns så bra faktiskt. De gled ifrån varandra ett tag och jag sörjde att deras relation splittrades på nåt sätt. De hade ju så mycket gemensamt. Nu hoppas jag att det kommer tillbaka igen.

Bipolärträffen var som vanligt lyckad. Så underbara människor. Jag är faktiskt stolt över att jag lyckats dra igång det där. Vi pratade mycket om Gabriella och jag började gråta. En av medlemmarna kom fram till mig och kramade om mig. Det var så skönt. Och de engagerade sig så! Jag är nästan förälskad i den där gruppen.004

Idag ska förresten min närmsta chef ringa. Det kanske var tokigt av mig att be honom ringa, men jag känner att eftersom han är så omtänksam på olika vis och jag nu inte vet hur närmsta framtiden kommer att gestalta sig så vill jag berätta för honom hur illa det är med mig egentligen.

Jag är så trött förstår ni. Jag är så ledsen. Magen går i tusen bitar. Huvudet är i en enda röra…

Kram!

 

10 tankar om “Magen går i tusen bitar

 1. Eva Sk skriver:

  en stor kram !

 2. K skriver:

  Fy så tungt du har det. ❤Bra att du har människor runt dig som förstår och bryr sig. Hoppas det går bra med samtalet med chefen. Hur du än gör med inläggning får du vara rädd om dig ! Kramar !

  • Polär Marielle skriver:

   Ja jag måste erkänna att det är tungt. Jag skulle vilja lämna över mer till andra och ändå kan jag inte lita på att det blir bra. Jag känner mig så skärrad inombords. Min själ är som ett stort öppet sår på nåt sätt.
   Många kramar! ❤

 3. Thegra skriver:

  Lägg in dig om du måste. Ibland finns inget annat alternativ. Hur som helst. En stor, varm kram till dig! ❤

  • Polär Marielle skriver:

   Tack för kramen! Det finns två alternativ. Antingen ta hand om G helt och styra upp i ett längre perspektiv t.ex. sommaren. Eller att se till att fler faktiskt drar sitt strå till stacken och att jag blir en människa också. Jag vet inte vilket som är bäst.

 4. Karin Svensson skriver:

  Förstår att du är trött och behöver vila och någon slags stöd.
  Du är ärlig med ditt mående och jag hoppas verkligen att
  du får den hjälp du behöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s