A – stick härifrån!

Jag får ibland kommentarer från en person som kallar sig A. Jag har aldrig godkänt kommentarerna eftersom det i WordPress innebär att om jag godkänner en gång så blir dom alltid godkända från den avsändaren. Många gånger har det som skrivits varit så ”rättfram” och direktivaktigt att det har gjort mig illa. Det här är min blogg och jag skriver av mig. I stort sett alla som ger mig kommentarer gör det på ett sätt att jag mår bra. Skit över den jag är och gör, behöver jag inte ha. Mitt liv är tillräckligt jobbigt alla fall. Jag bestämmer vem jag godkänner och det är i princip alla utom A. Jag kan inte för mitt liv begripa att om man inte gillar min blogg eller vad jag gör i mitt liv… varför man fortsätter att ”vara här”? Det måste väl finnas andra bloggar?

Jag tycker inte det är kul att blogga alls om det ska fortsätta så här. Och jag tänker inte godkänna kommentarerna.

Fortsätter senare i dag!

 

4 tankar om “A – stick härifrån!

  1. Kan du inte svartlista den personen så du slipper läsa hens kommentarer? Det finns ju en funktion i WordPress där man iaf kan skicka kommentarer direkt till papperskorgen, även om man inte kan blockera helt… (Under inställningar – diskussion – svartlista kommentarer.)

  2. Hoppas! skriver:

    Men vad är det för fel på folk?! Här blottar du ditt innersta för oss och så missbrukas det! Hoppas det funkar med svartlistandet (visste inte heller att det gick) så att du helt slipper se hens kommentarer! Gillar iaf din blogg massor, du är jätteduktig på att formulera dig på ett engagerande sätt ❤ kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s