Rädda världen eller rädda G

IMG_0077Jag skulle vilja skriva nån form av vetenskaplig uppsats om fantasins utveckling när det gäller personer med autismspektrumtillstånd. Nu tänker du att det slagit runt totalt i huvudet på mig. Nej.

Igår pratade jag med min läkare i telefonen. Hon förstod inte alls mina tankar om utsättning av Gabriellas medicin. Och när jag ska förklara hur jag tänker och varför jag vill detta så tas det inte riktigt på allvar.

Egentligen handlar allting om en känsla jag har. Om kännedom av hur hon fungerar. Men det är inte tillräckligt. Och det här är svårt, ja nästan omöjligt för mig nu.

Jag mår ju så dåligt så jag egentligen skulle behöva åka till akutpsyk. Nu. Och mitt i allt det sitter jag och förklarar att om inte gruppboendet klarar av henne i sommar så får hon flytta hem och vi ska ge livskvalitet – hitta på aktiviteter, för  det är ju det hon vill och behöver.

Min läkare sa att det ofta är så obemannat på psyk i storstaden så de ofta inte lägger in andra än de som är väldigt sjuka.

Jaja, jag lever kvar i den här världen. Hemma i huset på landet och jobbet i staden. Igår var vi ute och åt med gamla arbetskamrater, några som gått i pension och några som bytt jobb.IMG_0069 Jag har pyntat och gjort fint på framsidan, köpt lite blommor. Jag längtar efter att få bada i sjön igen. Simma i lagom skönt vatten.

Kram på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s