Några ord för dagen…

Jag borde kanske skriva sånt dära på facebook som andra skriver, typ ”Det är varmt, men regnet hänger i luften. Jag sitter på altan och dricker kaffe. Nu ska jag åka till skogs med hunden eller kanske till nån enslig sjö så han får bada lite.”

Nej jag har ju ingen hund och jag behöver inte åka till skogs för det räcker med att gå utanför dörren så finns skogen där. Vädret är som det är, jag tycker kanske att de flesta väder är okej, fast varma sommardagar är bäst. Men en dag som denna skulle jag kunna bädda med en filt i trädgården och somna till fågelkvittret.

 

2 tankar om “Några ord för dagen…

 1. Karin Svensson skriver:

  Å när jag läser på Facebook vad mina ”vänner” skriver så är det alltid… ”bästaste Eva, tack för en trevlig eftermiddag”, ”finaste Maja, tack för presenterna” ”idag har jag bakat 260 bullar och nu ska jag storstäda huset”, ” idag gick det bra att springa, duktiga jag” Nu har jag raderat mig från FB, känner att jag klarar mig bra utan det.

  • Polär Marielle skriver:

   Ja jag förstår precis. Jag har varit med så länge och är alldeles för nyfiken. Och många gånger när man skriver nåt som är lite mer seriöst än allmän skit… så får man en utskällning av nån. Jag har en anpassad grupp som jag skriver i mestadels, men i övriga flödet delar jag mest roliga klipp som jag delar från andra.
   Jaja, riktigt irriterande ibland i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s