Älskade mannen som du blev

Det finns låtar från filmer som är väldigt bra. En del kan man se och få tankar om livets skörhet på nåt sätt. Ett allvar som är svårt att förstå. Här sitter vi, chattar och ser på TV. Grillar och pratar med våra katter.

Och så tänker jag på min son. Han bor så många mil från mig. Han har ett allvarligt jobb. Han är militär. Ja jag tycker faktiskt att det är bra att vi har ett försvar överhuvudtaget. Många tycker att man inte ska kriga och att försvar inte behövs. Jag tycker att det är så dumt så det är sanslöst. Vem kan lova att vi aldrig hamnar i ett krig??? Ska vi då aldrig kunna försvara oss?

Nåja… Man kan tycka olika. Kanske. Däremot vill jag inte att min älskade son åker iväg och krigar nån annanstans. En gång sa jag nånting till honom om det där, jag minns faktiskt inte vad jag sa. Men jag minns hans svar. ”Men mamma, det är ju mitt jobb!”

Jag är så glad över att han har ett jobb som han trivs med och som är helt perfekt för honom. Han får utlopp för all sin energi, han får vara ute mycket och för att man ska kunna vara militär måste saker vara i ordning och reda och det som sägs är lättfattligt, typ order ”Gör så här!” Helt perfekt!

Men älskade unge, älskade mannen som du blev. Jag skulle vilja ta dig under mina vingar. Ingenting får nånsin hända dig. ❤

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s