Var är du jävla badvärme???

IMG_0225Dagarna är grå och ibland piskar regnet. Solen kan titta fram några minutrar men inte mer än så. Vi försöker glädja oss ändå. Idag har vi gjort ytterligare en biltur. Peter var inte med, han åkte ut med segelbåten istället. Så det var G och jag som for iväg. Vi hade småvägar i sikte. Vilka som helst, bara det blev äventyr. Först åkte vi en väg som vi kände till. Sen kom jag plötsligt på att det fanns en mycket gammal väg jag åkte en gång när barna var små för att gena genom skogen. Nä inte var det nån genväg direkt… Först och främst var det förbjudet för allmänheten, så man borde nog inte ha åkt där alls. Men det gjorde vi 🙂 ! Och trots förbud så fortsatte vi… En smal traktorväg med högt gräs i mitten. Och inte en chans att vända! Rakt ut i skogen ledden den, höga kullar och nerför backar. Så småningom delade sig vägen. Gabriella ville att vi skulle köra åt vänster. Jag ville vända. ”Din mes!” fick jag heta och det triggade ju mig. Jag är ju INGEN mes! Så det är klart att jag följde den slingrande vägen rätt in i skogen. Höga vallar med timmer låg staplat på bägge sidor av vägen. Kändes lite läskigt. Till slut kunde jag vända alla fall.

Ska kolla en karta för jag har minsann ingen aning alls om vart jag varit och kört.

Gabriella älskar sånt där. Och det gör ju jag också. Så vi har njutit måste jag säga.

I början av sommaren tänkte jag att jag ska fylla hennes sommar med glädje. Det är det jag IMG_0273gör.

I dag har hon pratat lite för sig själv. Det känns oroande. Och ändå inte. Någon sa åt mig att jag skulle njuta när det går bra. Och så är det väl. Inte gå och oroa mig eller vara rädd för när eller hur eller om hon blir sjuk igen. För jag kan inte längre säga att hon är sjuk faktiskt.

Hon går upp på morgonen, lagar sin frukost, dukar, äter, klär sig. Väljer i listan jag gjort om vilka aktiviteter hon kan göra. Så småningom börjar hon bli lunchsugen. Hon fixar sin egen lunch, det hon har lust med, är sugen på.

Hon har en drivkraft som inte funnits på ett halvår. Det är så svårt att förstå. Mitt älskade barn som försvann står här vid andra änden av köksbordet just nu och bläddrar i en ”Kattliv”.

Det är så svårt att förstå, alltihop. Så oerhört svårt.

4 tankar om “Var är du jävla badvärme???

  1. K skriver:

    Sicket äventyr ni varit på. Kul ! Underbart att er dotter mår bättre. Kram ! ❤

  2. Ann skriver:

    Så fantastiskt att hon verkar vara tillbaka! Kram till er! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s