Ibland blir man så jädrans irriterad!

Peters syster och jag har aldrig riktigt kommit överens till hundra. Det är nåt med personkemin där. Det här inlägget har egentligen inte med det att göra men irritationen blir större pga det.

För att börja från början! Hans syster och familj bor i Halland och vi bor i mitten av Sverige kan man säga. Så ibland kommer dom och hälsar på. De brukar då bo hos Peters mamma och sambo. Så även denna gång. Jag skrev i förra inlägget att vi var och fikade ihop ena dagen. Dagen därpå åkte vi tillsammans med G till ett loppis och sen hälsade på hos ”farmor” igen, men systern och familj var inte hemma utan hos min svärfar och käkade mat. Dagen därpå dvs fredagen så jobbade jag. Peter skulle åka dit och hälsa på dom igen.

När han kom dit var bara systerns man och farmors sambo där tillsammans med deras hund. Den kom fram till Peter och hälsade. Glad och viftade på svansen. Och plötsligt hände något och den bet Peter rakt över näsan. Peter storblödde och efter att själv stoppat blodet så åkte han in till vårdcentral där han fick stelkrampsspruta och hjälp att plåstra om. Samt recept på antibiotika, som han sen hämtade ut. Han hade glömt sin plånbok hos Gabriella så han åkte dit först.

MEN han ringde även sin syster och tyckte att hon skulle tänka till ifall dom verkligen skulle ha kvar hunden. Hon blev helt hysteriskt arg och vräkte ur sig att Peter inte skulle vara i hennes åsyn, att han inte skulle vara kvar i farmors hus när hon kom dit.

Allt är en enda soppa. Pedter har ett stort ärr på näsan och hans syster är förbannad. På?

Nä skit med allt!

Igår hade vi i alla fall besök av en gammal kompis från våra tonår. Jättekul! Han hade sin lilla femåriga son med sig. Vi var ute och sparkade fotboll. Ibland blir jag så himla förälskad i småttingar. Jag är ju förskollärare från början och har alltid älskat ungar. Så det var faktiskt skitkul. Vi var och kollade på ett ställe på gården där det brukar bo en groda, men han var inte hemma. Och så hälsade vi förstås på kaninen.

Ikväll ska vi på överraskningskalas. Min syster fyller 60 och har sagt ifrån sig kalas, men hennes son har ordnat så det blir kalas hemma hos honom och så har han ringt henne om att hon ska vara barnvakt åt hans lillflicka.

Jag gillar ju inte storkalas men det kanske blir bra ändå. Vi får väl se.

Min dator är lite knäpp. Skriften hänger inte med när jag skriver. Så jag hoppas att det bli bra och läsbart ändå.

2 tankar om “Ibland blir man så jädrans irriterad!

  1. Ann skriver:

    Men vafan en hund som biter och drar blod i Ansiktet! Det gör inte hundar av ”misstag” det är en tydlig aggressiv markering! Klart man då ska ifrågasätta om hunden ska få finnas eller kanske ska man hitta en lämpligare ägare med erfarenhet av ”red zone” hundar. Tycker han ska kontakta polisen men då är väl förhållandet med systern över…

  2. Polär Marielle skriver:

    Ja då är nog förhållandet med systern över. Det gör egentligen inte så mycket för i nuläget känns det så ändå. Är inte alls sugna på att ha kontakt med henne längre. Men att polisanmäla är krångligt och tar tid med allt. Det som retar mig allra mest är att hon inte har ringt och frågat hur han mår osv. Istället har hon skrivit löjliga grejer på sin facebooksida om att dom mår så bra och att barnen på campingen som de är på nu, får klappa och gosa med honom och han tycker så mycket om det. Helt knäppt enligt min syn på det hela. Barnsligt!
    Men men… valet får vara deras och jag tycker att dom borde tänka istället för att gapa om att det är Peters fel.
    Ja det finns mycket att tycka om detta men jag ska försöka lägga det åt sidan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s