Jag vill till ett ställe med azurblått vatten

När Gabriella flyttade i slutet av Mars, var det en personal som sa till mig ”När allt det här är klart (flytt m.m.), är ni värda att åka utomlands på semester”. Jag skrattade lite och sa ”Jag är glad om jag får börja jobba igen”. Han såg lite förvånad ut. Tiden gick och det blev aldrig läge för nån utlandssemester. Sommaren kom och jag lovade mig själv att jag skulle fylla hennes sommar med glädje och att hon skulle få bada. Och utvecklingen gick i stormfart. Hon har kommit så långt och jag är så stolt! Och jag sitter här och kollar på alla människor som åker utomlands… värme, sol, blått hav och pooler, vita hotell… Vi var på Kreta när G var 11 månader och jag sa för mig själv att jag nån gång skulle komma tillbaka.
Vi bor i ett underbart hus med sjön alldeles nedanför gräsmattan. Inte azurblått vatten och vi har inga pengar. Peter kan inte flyga pga att han får så ont i öronen. Och jag lider ju av panikångest…
Äh, det här livet duger ju. Jag ska till Värmdö till helgen, där är det nog så varmt att man kan dö (värm-dö)
Förlåt att jag gnäller… jag var liksom tvungen att få pysa ut lite. Jag har det bra. Jag har en son som fick sitt drömjobb och jag har en dotter som ”finns” igen. Ingen kan ana vilken lycka det är!

2 tankar om “Jag vill till ett ställe med azurblått vatten

  1. Karin Svensson skriver:

    Gnäll hur mycket du vill … bloggen är din 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s