Jag ska torka tårarna

Jag skriver detta i min blogg eftersom den är mer eller mindre hemlig. Fast jag vet inte vad jag ska skriva och jag har glömt vilka ni är som läser detta. Jag var på läkarbesök på vårdcentralen på förmiddagen. Efteråt har jag skojat och skrattat, tänkt äsch osv. Inte trott på läkaren. Och det gör jag nog fortfarande inte. Faktiskt så tror jag att han har fel. Han ska skicka mig på lungröntgen,men jag vet inte vad jag hoppas att den ska visa. Jag har flamsat till min dotter och till min mamma om att de ska ta det med en nypa salt och det är inget farligt, man kan stoppa det här. Jag har ett intyg med tre stora bokstäver. Och nu har det landat. Jag har läst på internet och det är ändå ganska likt. Jag befinner mig i ett litet chocktillstånd, Det går snart över och han har nog fel. På läkarintyget står det KOL.

Oavsett så ska jag försöka förändra mitt liv. Jag vet ju inte om det går eftersom jag har så stora problem med lungorna och då inte kan röra mig ordentligt. Nyttigare mat, dvs mer grönsaker, frukt och försöka äta en portion istället för två. Röra mig lite i taget, korta promenader och utöka vartefter jag orkar. Vila när jag måste och inte pressa mig så mycket att jag får vad jag kallar för Lungflås. Jag älskar godis och fikabröd men får försöka minimalt eller en dag i veckan.

Ja käre värld här kan jag sitta och drömma om ett bättre liv. När det snarare är påväg att bli sämre.

Vilket besked!

Jag tror fortfarande att han har fel. Läkaren alltså.

I morrn ska vi på 40-årskalas och därefter på konsert och träffa gamla kompisar från förr. Biljett är köpt. Jag ska torka tårarna. Jag orkar nog inte hoppa omkring, jag får försöka klara det ändå.

 

2 tankar om “Jag ska torka tårarna

  1. Eva Sk skriver:

    skickar många kramar o varma tankar till dig ! Kollar din blogg flera ggr om dagen ! Hoppas att DU snart mår lite bättre

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s