En tröst nånstans

dsc08539Det är svårt att skriva om det. Jag har ju accepterat att jag har en sjukdom som heter Bipolär. Äntligen liksom. Så det räcker. Men så är det för alla. Allt nytt skit ”räcker”. Spelar ingen roll hur många saker som händer, eller hur lite. Så om nånting har hänt och så händer en grej till så är det ändå så att det räcker. Att jag har tusen saker som har hänt spelar ingen roll, mitt är ändå inte värre än andras. Folk säger att det är orättvist. Jamen vad är det som är rättvist då?

Jag måste ha en tröst nånstans. Nåt att tro på. Jag har kämpat för min dotter. Så mycket. Och vi kom så långt. Jag är stolt. Faktiskt.

I lördags var vi på nostalgikonsert, min man och jag. Vi träffade en massa gamla kompisar. Från förr. På nåt konstigt sätt så känner jag mig stolt över att ha kompisar från förr som fortfarande bryr sig om och känner igen, som fortfarande ger en kram och undrar hur det är.

Min käre son ringde Peter igår. Han var orolig över mig. Det värmde i magen, i hjärtat. Han hade googlat mycket och läst om KOL. Han sa att det var viktigt att jag kollade allt och fick ett ordentligt besked. Han sitter i Luleå och är orolig över sin mamma som kanske är jättesjuk.

Jag måste sysselsätta mig, göra saker. Inte tänka på Gabriella – hon mår ändå ganska bra nu. Inte tänka så mycket överhuvudtaget.

På torsdag ska jag ordna med en föreläsning. Fixa fika, ordna nyckel till lokalen, kolladsc08550 powerpoint-apparaten. Hälsa välkommen.

Livet måste gå vidare. Jag ska utöka mina små promenader och lära mig dölja mina problem. Det är så jag vill ha det.

Inget annat, inget annat. Det är så jag vill ha det.

4 tankar om “En tröst nånstans

  1. S skriver:

    Jag har varit usel på att kommentera bloggar på sistone, men måste hälsa på dig. Visst är det där med rättvist ett dumt begrepp, vem kan avgöra det? Jag hoppas att du ska hitta just ditt sätt att leva med situationen.

    Stor kram ❤

  2. Karin Svensson skriver:

    Du kommer att klara det… jag har om du minns kommenterat dig tidigare och den styrka du har kommer snart att träda fram.
    Kram på dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s