Kära vänner

dsc00049Det är så här att jag älskar att läsa bloggar. Jag läser vanligtvis mer än jag skriver i min blogg här. Jag kommenterar inte alltid och ibland kommenterar jag väldigt mycket. Ja ni vet ju hur det är med det där ”lagom” i mitt liv…

För nån månad sen gick min bärbara dator sönder. Och i internetfunktionen hade jag massor av bloggar på ”mina favoriter”. Kanske det går att fixa igen, men nu när jag inte har några ”favoriter” så läser jag inte och då finns inte riktigt gnistan att skriva här heller.

Jag har ju fortfarande problem med mina lungor och så länge jag inte vet varför så blir jag liksom bortkopplad. Jag orkar inte med verkligheten.

Ändå har jag rusat omkring och ordnat med en massa saker, både på jobb och fritid. Idag skulle jag stå bakom ett bord och ha broschyrer om föreningen, berätta och svara på frågor. En kvinna som jag känner hade ordnat ett lopp, alltså en bana att springa eftersom det är Mental health day. Så jag skulle stå där. Jag hade tagit middagsmedicinen ordentligt för att klara av min nervositet.

Men jag vet inte hur man skulle beskriva det… Det var som om någon skulle ha lindat in mig i bomull och kastat ner mig från en helikopter eller nåt. Jag var där men ändå inte. Hälsade på några och pratade lite, men för övrigt bortkopplad. Som om jag bara stod där liksom. En från Röda korset hjälpte mig att dela ut broschyrer. Och så pratade jag några ord med kommunchefen eller om han var kommunalråd – inte vet jag. Det gav inte så mycket tyckte jag. Sist men absolut inte minst fick jag present för att jag var med… Två små keramikkossor. Så söta.

I torsdags var Gabriella med på studiecirkeln som jag har ibland. I våras var den var tredje torsdag i månaden, men nu blir det varannan torsdag eftersom en del torsdagar fylls meddsc00053 föreläsningar och de räknas då in i studiecirkeln. Det gick i alla fall jättebra att hon var med. Tyvärr var det hon som var bortkopplad och väldigt trött. Jag har funderat på det där, om det är så att hon borde få sova längre när hon faktiskt kommer att vara vaken längre när studiecirkeln är. Jaja, hon kanske är piggare nästa gång. Hon är alla fall rolig för när vi pratade efteråt så hade hon ju sugit till sig och visste precis allt vad vi hade pratat om!!!

Dä blåser i träna ida! Jag ska gå och se om det finns nåt att äta. Peter är ute med segelbåten och det känns vanvettigt måste jag säga i det här blåsvädret.

Nä jag är faktiskt inte nöjd med mig själv i dag alls. Måndag har jag planerat åt helvete på jobbet med mina arbetsuppgifter. Jag fattar inte hur dagen ska gå till. Åka en massa mil mellan två möten med personalgrupper utan att äta mat emellan, eftermiddagsmötet är viktigt och jag måste vara engagerad eftersom en chef ska vara med…

Tisdagen ska jag på kuratorbesök. Ingen aning om vad det kommer att ge. Jag har ju så många gånger sagt att jag inte vill gå hos henne längre, så jag förstår inte riktigt varför jag går dit. Men min chef skulle ordnat med företagshälsovården och det verkar ju aldrig bli av. Och jag behöver faktiskt stöd just nu. Min psychokurator vet ju allt om mitt liv så det kan ju ändå känns bra. Även om jag egentligen inte tror det tyvärr.

Nu är ni uppdaterade om mitt liv. Hoppas jag snart kan läsa om era, ni som bloggar. Kram på er!

 

 

2 tankar om “Kära vänner

  1. S skriver:

    Så himla trist det låter med dina lungor. Det är lätt att säga att man måste ”gilla läget” och kanske har man inget annat val… men så lätt är det inte.

    Tänkte säga när det gäller bloggar att jag brukar samla mina i en lista på https://www.bloglovin.com/ så finns de kvar på nätet (man skapar ett eget konto som vanligt och den finns även som mobil-app) Sidan kan kännas lite rörig först för där finns även annonser för andra bloggar än dem man själv läser, man får känna sig fram. Uppe till höger under ens användarnamn står det ”My Feed”, där får man fram de sidor man har valt att prenumerera på. Där finns också en ruta ”Edit blogs you follow” där man kan lägga till eller ta bort bloggar från sin lista. Du kanske inte orkar pyssla med detta just nu men kan vara bra att veta att det finns.

    Ska tänka på dig i veckan som kommer ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s