Jag är rädd för vägen dit!

Himlen är grå och träden är gulröda. Hösten är här på riktigt. Jag kan inte gå några promenader som jag älskar. I söndags höll jag på att stupa. Jag gick upp till övervåningen och kom på att jag behövde hämta toapapper så jag gick ner igen och så upp tillbaka. Då small det till med min andnöd. Jag stod där och hyperventilerade, fick ingen luft; andnöd. Det var hemskt. Jag trodde att jag skulle dö. På riktigt. Ingen telefon i närheten. Jag lyckades ta mig till datastolen. Mindes simturerna i sjön i somras då jag klarade att ta mig till en sten att flåsa på. Nätt och jämt.

Människor säger Jamen du måste ju ta mediciner/få rätt mediciner. Det jag mest vill är att få veta vad detta är. I går ringde jag vårdcentralen igen. De hade försökt ringa mig förra veckan. Men om man inte får fatt på mig på ena telefonen får man väl prova den andra eller? I alla fall så såg lungröntgen normal ut. Tyvärr, för nu står jag fortfarande utan svar.

KOL?

Jag är inte rädd för döden. Jag är rädd för vägen dit. Söndagens kolaps var så hemsk.

I lördags var jag, min mamma och Gabriella till en liten djurpark eller vad man ska kalla det; getter, grisar, minigrisar, kaniner, en voljär med fåglar och två härliga papegojor som pratade med oss 🙂 och lite annat. Sånt som G älskar. Det är alltid lite krångligt att dra rullstol på såna ställen och med facit i hand borde hon nog ha fått gå mer, det hade hon klarat tror jag.

Jag tror anfallet på söndagen hängde ihop med vår utflykt på lördagen. Mina lungor blev överansträngda helt enkelt.

Igår på jobbet skulle vi på kurs i storstaden, men jag stannade på kontoret, jag vågade inte åka så långt bort ifall nåt skulle hända. sazq

Nu har jag en gosesjuk katt som har lagt sig tvärsöver tangentbordet. Så inte så lätt att skriva här inte.

Ha det så bra därute. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s