Helg med Gabriella

Det gick bra med Gabriellas ensamma fredag. Jag jobbade min halvdag men sen var det en massa ärenden jag skulle göra och bland annat hämta saker hon glömt ta med sig i torsdags. Hon hade nog kunnat vara utan det mesta egentligen förutom sin duschstol.

Helgen har varit regnig så vi har inte varit ute. Peter och Gabriella har tittat mycket på film och så har han lagat mat som hon tycker om. Det känns som om han är nöjd när han kan uppfylla det där; bra filmer och god mat.

Hon har även gjort färdigt en scraptavla som vi nån gång ska få ”arslet ur vagn” och lämna till hennes förra personal. Det har nog gått ett halvår eller mer sen hon flyttade och vi har fortfarande inte gett nån tackpresent. Det gnager i mig och nån gång ska det ju bli gjort tycker jag.

Vi har pratat viktuppgång och mediciner; G och jag. Jag tror att det har med zyprexan att göra och tycker att hon ska ta upp det när hon ska på besök på psykiatrin i november. Men hon är mera inne på att sänka Quetiapinet och det tycker jag också är en bra idé. Vi får väl se. Nu när hon är kontaktbar så är det ju faktiskt hon som bestämmer.

Kram alla läsare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s